Bestellingen boven de €50 (NL) worden gratis verzonden! Voor België geldt dat bij €75!

Het moment is daar.. De Adventkalender voor 2023!

 

Na het succes van vorig jaar hebben Inge van CreatiefID en ik ook dit jaar een mooie Adventkalender samen gesteld en we zijn ook deze keer weer super enthousiast!

 

We hebben wederom gekozen voor een thema wat door de hele kalender terug komt. Misschien kun je aan de hand van de afbeelding wel een klein beetje een idee krijgen om welk thema dit gaat.

 

Wat krijg je?

 

25 cadeautjes met spulletjes die allemaal in je journal te gebruiken zijn en ook voor het opbergen van sommige van die spulletjes! Je begint op 1 december met het uitpakken van je eerste cadeautje en eindigt op 25 december met het laatste "grote" cadeau! Ik zal vast een hint geven.. Alle spulletjes die je voor de 25ste hebt uitgepakt zijn te gebruiken in, of bij het cadeau van de 25ste! 😉 We hebben deze keer voor nóg meer variatie gezorgd.. Natuurlijk zul je stickers en washi tape tegenkomen, maar deze keer ook handige benodigdheden en leuke andere spulletjes om je journal mee te decoreren!

 

Alles stickers, washi tape, andere decoratie spulletjes en het laatste grote cadeau zijn zelf ontworpen en voor een groot deel natuurlijk ook zelf gemaakt! Daarnaast zitten er net als de vorige keer ook een paar kant en klaar ingekochte spullen in!

We houden het verder nog een beetje vaag, want het moet natuurlijk nog een soort van een verrassing blijven wat er allemaal in zit. 

Wil je nou wel graag wat meer specifieke informatie over de inhoud, of heb je een andere vraag over de kalender? Stuur ons dan gerust even een bericht via instagram, of een mail met je vraag! @creatiefid @happymailchantal

 

Hopelijk hebben jullie net zoveel plezier met de voorpret als wij hebben!

Let op! Het is een pre order.. De kalender zal in november worden verstuurd!