Mijn naam is Chantal. Ik ben 37 jaar oud en ik woon sinds 2016 samen met mijn vriend en inmiddels twee katten in Alphen aan den Rijn. Ik werk fulltime als vertegenwoordigster en daarnaast run ik in mijn vrije tijd deze webshop. 

Hoe ik op het idee ben gekomen om deze webshop te starten? 
Ik begon in 2018 met het bijhouden van een bullet journal.. Inmiddels heb ik er al een heel stel vol geschreven! Wat ik eigenlijk nooit kon vinden waren de stickers die ik écht ging gebruiken! Ik ben toen eens bezig gegaan met het ontwerpen van mijn eigen stickers.. Dit deed ik in eerste instantie met waterverf op papier. Dat scande ik dan in en daar maakte ik dan een vector van waar ik uiteindelijk een sticker van kon maken.. Die knipte ik altijd uit, maar uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om een snijmachine te gaan kopen! Dat maakte het een stuk gemakkelijker en ging een stuk sneller.. Naast stickers vond ik het ook super leuk om zelf washi tape te ontwerpen. Eigenlijk waren dat ook de eerste artikelen die in mijn Etsy shop verschenen. Daarna ben ik ook meer stickers gaan maken en ook deze ben ik via Etsy gaan verkopen. Dit ging eigenlijk veel beter dan ik verwachte, dus ik ben steeds meer gaan ontwerpen. Voor mijn verjaardag kreeg ik een Wacom. Hiermee kon ik digitaal stickers gaan tekenen.. Dat was even oefenen, maar nu doe ik niets anders meer! Intussen werk ik ook met procreate en ben ik steeds meer dingen gaan maken. 
Omdat Etsy qua kosten steeds minder interessant werd ben ik deze website begonnen en langzaamaan de webshop gaan vullen met producten.

In september heb ik voor het eerst op een beurs gestaan.. Wat vond ik dat spannend, maar wat was het leuk! Dat smaakt naar meer! Voor meer beurs info klik je op de link hieronder! 

Heb je vragen over mij, mijn webshop, of wil je gewoon iets kwijt dan kun je me altijd een berichtje sturen via mail, of via instagram. 

Liefs,

Chantal 😘