Bestellingen boven de €35 (NL) worden gratis verzonden! Voor België geldt dat bij €50!

Hi creatievelingen!

 

Wat super leuk dat jullie mijn blog komen bekijken.. En hopelijk ook lezen!

Mijn naam is Chantal en ik ben 35 jaar oud! Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten in Alphen aan den Rijn!

In 2018 ben ik een bullet journal account begonnen op Instagram. Bujo_ck.. Die is later veranderd in @bulletjournalchantal..

Die bestaat volgens mij nog wel, maar ik ben ondertussen snailmails gaan maken en heb daar toen nog een ander account voor aangemaakt. @happymailchantal.. Hier ben ik uiteindelijk ook mijn bullet journal spreads gaan delen en heb het andere account toen een beetje links laten liggen.. Ondertussen ben ik gestopt met snailmail en is het dus echt een bullet journal account geworden. Ik heb best wel eens getwijfeld of ik de naam zou aanpassen naar iets wat beter bij het account past, maar dat vind ik dan ergens ook wel weer jammer, dus voor nu laat ik het nog even zo!

Bullet journallen is één van mijn grootste hobby's.. Ik doe het nu sinds januari 2018 en heb inmiddels 5 boekjes vol geschreven! Het is zo heerlijk om alles wat je meemaakt bij te houden in een boekje.. Bijzondere dingen, maar ook de gewone dagelijkse dingen! Het is leuk om terug te lezen, maar door het op te schrijven onthoudt ik het ook beter en ben ik me ook meer bewust van wat ik dagelijks doe.. De dagen gaan niet meer ongemerkt voorbij!

Ik heb inmiddels in verschillende merken journals gewerkt. Ik begon met Nuuna.. Ik heb een CreaChick Journal geprobeerd (was geen succes), daarna ging ik over op Archer & Olive, maar aangezien die in Nederland straks niet meer worden verkocht ben ik nu over op een Paper24 van 24Papershop. Mijn favoriet tot nu toe is toch nog steeds de Nuuna! Waarom dat zo is laat  ik ik jullie allemaal in mijn Bulletjournal blogs weten!

Bullet journallen is niet het enige wat ik doe Ik ben ook gek op tekenen.. En dan vooral met realistisch tekenen met kleurpotloden! Ik gebruik meestal een foto als referentie en probeer dat zo goed mogelijk om te zetten in een mooie tekening! Hiervan wil ik graag stap voor stap how to's met jullie gaan delen. 

Sinds april 2020 heb ik mijn eigen Etsy shop waar ik zelf ontworpen stickers en washitape verkoop! De naam van deze shop.. Je raad het misschien al.. HappymailChantal! De link naar de shop vindt je onder aan deze pagina. De stickers zijn allemaal zelf getekend en de velletjes zelf gesneden. De washi tape ontwerp ik allemaal zelf en laat ik dan produceren in China. 

 

In dit blog zal ik mijn processen met jullie delen, maar ook mijn ervaringen met de producten die ik gebruik. Daarnaast zal ik How to's met jullie delen van bijvoorbeeld schilderijen, pagina's in mijn bullet journal etc.

 

Ik hoop dat jullie er iets aan gaan hebben en het natuurlijk leuk vinden om te lezen..  Wat helemaal leuk zou zijn is als ik misschien wel een inspiratiebron voor jullie kan zijn! Laat me vooral weten wat jullie er van vinden door een reactie achter te laten en ja.. Delen is leuk en lief! ☺️

Mochten jullie op de hoogte willen blijven van shop updates, nieuwe blogs en andere gebeurtenissen rondom HappymailChantal? Op de home pagina kunnen jullie je inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze zal ik in ieder geval elke maand verspreiden, maar ook als er tussendoor leuke updates zijn geweest!

 

Dankjewel en heel veel liefs,

 

Chantal