Bestellingen boven de €50 (NL) worden gratis verzonden! Voor België geldt dat bij €75!

Hi creatievelingen!

 

Wat super leuk dat jullie mijn website komen bekijken..

Mijn naam is Chantal en ik ben 36 jaar oud! Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten in Alphen aan den Rijn!

In 2018 ben ik een bullet journal account begonnen op Instagram. Bujo_ck.. Die is later veranderd in @bulletjournalchantal..

Die bestaat volgens mij nog wel, maar ik ben ondertussen snailmails gaan maken en heb daar toen nog een ander account voor aangemaakt. @happymailchantal.. Hier ben ik uiteindelijk ook mijn bullet journal spreads gaan delen en heb het andere account toen een beetje links laten liggen.. Ondertussen ben ik gestopt met snailmail en is het dus echt een bullet journal account geworden. Ik heb best wel eens getwijfeld of ik de naam zou aanpassen naar iets wat beter bij het account past, maar dat vind ik dan ergens ook wel weer jammer, dus voor nu laat ik het nog even zo!

Bullet journallen is één van mijn grootste hobby's.. Ik doe het nu sinds januari 2018 en heb inmiddels 5 boekjes vol geschreven! Het is zo heerlijk om alles wat je meemaakt bij te houden in een boekje.. Bijzondere dingen, maar ook de gewone dagelijkse dingen! Het is leuk om terug te lezen, maar door het op te schrijven onthoudt ik het ook beter en ben ik me ook meer bewust van wat ik dagelijks doe.. De dagen gaan niet meer ongemerkt voorbij!

Ik heb inmiddels in verschillende merken journals gewerkt. Ik begon met Nuuna.. Ik heb een CreaChick Journal geprobeerd (was geen succes), daarna ging ik over op Archer & Olive, maar aangezien die in Nederland straks niet meer worden verkocht ben ik nu over op een Paper24 van 24Papershop. Mijn favoriet tot nu toe is toch nog steeds de Nuuna!

In april 2020 heb ik mijn eigen Etsy shop waar ik zelf ontworpen stickers en washitape verkoop geopend! De stickers zijn allemaal zelf getekend en de velletjes zelf gesneden. De washi tape ontwerp ik allemaal zelf en laat ik dan produceren in China. 
Inmiddels heb ik mijn Etsy shop gesloten en is dat deze webshop geworden! 

Mochten jullie op de hoogte willen blijven van shop updates en andere gebeurtenissen rondom HappymailChantal? Op de home pagina kunnen jullie je inschrijven voor de nieuwsbrief.
Deze probeer ik regelmatig te verspreiden, maar dat lukt niet altijd even goed..

Heb je vragen over producten, of over een bestelling? Stuur met dan gerust een mail. 
info@happymailchantal.nl

 

Dankjewel en heel veel liefs,

 

Chantal